Politika kvaliteta

Stavljajući brigu o zadovoljstvu korisnika na prvo mesto naše poslovne politike, opredelili smo se da KVALITET bude ključna reč u našem radu. Kvalitet pruženih usluga, definisan sloganom ZDRAVA I BEZBEDNA VODA, VAŠ I NAŠ IZBOR je ono što karakteriše tržišni nastup, obezbedjuje uspeh i garantuje trajno prisustvo firme „Eko-centar“ na domaćem tržištu.

Na kvalitet kako proizvoda tako i usluge gledamo kao na primarno sredstvo, ali ga postavljamo i kao strateški cilj našeg razvoja. Zbog takvog posmatranja značaja kvaliteta, svaki trenutak našeg rada mora se posvetiti ispunjenju zahteva kvaliteta, uz ideju da „uvek može bolje“.

Samo postizanjem visokog standarda u pružanju zdrave i sigurne vode i usluge distribucije i stalnim poboljšanjem tih usluga, kako kroz stručno usavršavanje menadžmenta, tako i kroz obuku svih zaposlenih za primenu novih tehnologija u našoj delatnosti, može se graditi siguran put uspeha. Primenom zahteva standarda ISO 9001-2000. uredićemo sistem kontrole i praćenja kvaliteta naših proizvoda i usluga, tako da on obezbedi zadovoljnog korisnika, ali i zadovoljnog radnika naše firme, koji će u svakom trenutku biti svestan da se rezultati rada mere i vrednuju kvalitetom proizvoda i pružene usluge.

Zato od svih zaposlenih očekujem i zahtevam da svojim zalaganjem, odnosom prema poslu i preduzeću, upornošću i odličnim rezultatima rada, daju svoj doprinos u postizanju proklamovanih ciljeva kvaliteta i time obezbede perspektivu firme „EKO CENTAR“.

© 2009 Eko-centar d.o.o.